subpage-bar

motorrijles in nieuw-vennepMotorrijles in Nieuw-Vennep

Door dat ‘heerlijke gevoel van vrijheid’ is en blijft motorrijden populair. Maar die vrijheid kent ook zijn keerzijde. Op de motor ben je een stuk kwetsbaarder dan bijvoorbeeld in een auto. Een goede Motorrijles in Nieuw-Vennep  is dus van groot belang! De motor-opleiding bestaat uit drie onderdelen: het theorie- en de 2 praktijkexamens. Bij Motor Rijschool in Nieuw-Vennep krijg je de juiste begeleiding naar je motorrijbewijs toe. Onze ervaren instructeurs weten waar ze mee bezig zijn. Begin dus snel met het volgen van motorrijles in Nieuw-Vennep bij rijschool Nieuw-Vennep.

Voertuigbeheersing (AVB)

IMG_5749De eerste Motorrijles in Nieuw-Vennep wordt vrijwel altijd verzorgd op een afgesloten terrein. Je leert dan het voertuig beheersen. Hierbij horen de ‘bijzondere verrichtingen’ van de motor zoals slalom, een achtje draaien etc. Aansluitend volgt dan het CBR examen Voertuigbeheersing. Pas nadat je voor dit onderdeel geslaagd bent kun je verder met het volgende onderdeel.

Verkeersdeelneming (AVD)

Hierbij ga je de openbare weg op, meestal met een andere leerling. De instructeur volgt op een motor of in de auto en houdt contact via een microfoon. Aansluitend wordt ook dit onderdeel afgesloten met een CBR examen Verkeersdeelneming.

Informatie aanvragen

 

Een moment geduld aub.