subpage-bar

IMG_5725

Auto rijlessen in Nieuw-Vennep

Wanneer je voor het allereerst rijlessen krijgt, is het natuurlijk erg spannend. Je weet niet wat je kunt verwachten en je bent zenuwachtig. Het is daarom belangrijk dat je je prettig voelt bij je rij-instructeur, onze instructeurs van Rijschool in Nieuw-Vennep zijn erg vriendelijk, professioneel en nemen ook echt de tijd voor je. Onze manier van lesgeven wordt bepaald door jouw. Rijschool in Nieuw-Vennep probeert de lessen zodanig aan te passen zodat het leereffect voor jouw maximaal zal zijn.

 

Rijschool in Nieuw-Vennep en omgevingIMG_5691

Door het toepassen van de methode in combinatie met onze zeer moderne leermiddelen zijn wij in staat om jouw les periode geheel op maat, en vooral op een leuke manier, te kunnen verzorgen. Alle resultaten van jouw rijlessen worden bijgehouden op een instructiekaart, zo weet je precies wat je vorderingen zijn en wat we de volgende les gaan doen. Onze rijschool rijdt vooral in Nieuw-Vennep en omgeving, overigens beschikken wij over zeer goed opgeleide rij-instructeurs die jou graag alles willen leren over het hoe en wat van autorijden en die, samen met jou, meer dan bereid zijn je de leukste opleiding van je leven te geven!

Motorrijles in Nieuw-Vennep

Door dat ‘heerlijke gevoel van vrijheid’ is en blijft motorrijden populair. Maar, die vrijheid kent ook zijn keerzijde. Op de motor ben je een stuk kwetsbaarder dan bijvoorbeeld in een auto. Een goede rijopleiding is dus van groot belang! De motor-opleiding bestaat uit drie onderdelen: het theorie- en de 2 praktijkexamens. Bij Rijschool Nieuw-Vennep krijg je de juiste begeleiding naar je motorrijbewijs toe. Onze ervaren instructeurs weten waar ze mee bezig zijn.

 

Informatie aanvragen
Contact opnemen