subpage-bar

IMG_5721

Examen- & Theorieles in Nieuw-Vennep

Om te kunnen starten met je Motorrijopleiding dien je in het bezit te zijn van het theoriecertificaat A “Theorieles in Nieuw-Vennep”. Wanneer je al in het bezit bent van het rijbewijs B, dan kun je de theorie halen tijdens je praktijkopleiding. Ben je nog niet in het bezit van rijbewijs B, dan moet je je theoriecertificaat A halen voordat je motorrijlessen kan gaan volgen. Alle benodigde kennis en vragen kunt u stellen als je niet begrijpt tijdens een theoriecursus. De theorie wordt uitgebreid behandeld. Bovendien is het een stuk gezelliger dan alleen thuis studeren.

IMG_5576

Voertuigbeheersing (AVB)

De eerste lessen worden vrijwel altijd verzorgd op een afgesloten terrein. Je leert dan het voertuig beheersen. Hierbij horen de ‘bijzondere verrichtingen’ van de motor zoals slalom, een achtje draaien etc. Aansluitend volgt dan het CBR examen Voertuigbeheersing. Pas nadat je voor dit onderdeel geslaagd bent kun je verder met het volgende onderdeel. Tijdens het voertuigbeheersing kun je alvast je theorieles in Nieuw-vennep volgen voor je Theorie Examen.

Verkeersdeelneming (AVD)

Je gaat dan de openbare weg op met een of meer leerlingen tegelijk. Tijdens het rijden bij rijschool Nieuw-Vennep volg je jouw instructeur op een motor of in de auto. Er wordt dat via een microfoon gecommuniceerd. Aansluitend wordt ook dit onderdeel afgesloten met CBR examen Verkeersdeelneming.

Informatie aanvragen

 

Een moment geduld aub.